StoryEditor

Čavka: Mladen Ivanić je izabran glasovima Bošnjaka

Piše D  /  22.02.2018., 10:02h

Ivanić je pritom za člana Predsjedništva BiH izabran zahvaljujući glasovima Bošnjaka, a cijeli mandat je radio suprotno interesima onih koji su mu poklonili povjerenje. Ovaj put se to neće ponoviti.

Ovo je poručio šef Kluba Koalicije Domovina u Narodnoj skupštini Srpske Admir Čavka (SBB) i dodao da Ivanić boluje od amnezije i da ne prestaje manipulirati Bošnjacima i njihovim glasovima.

"Ivanić ne želi priznati da je upravo glasovima Bošnjaka izabran za člana Predsjedništva BiH. Licimjerne su njegove tvrdnje da to nije točno i da su za njega glasali drugi, ali ne i Bošnjaci. Sigurno je da Bošnjaci više neće nasjesti na ovakvu Ivanićevu igru", istaknuo je Čavka.

On je dodao da Bošnjaci znaju da su izmanipulirani i da više neće dozvoliti da se netko poigrava njihovim sudbinama. Život Bošnjaka u Srpskoj, naročito povratnika, mnogo je težak i bez Ivanićevog obmanjivanja.

"Bošnjaci u Srpskoj više neće biti kusur u zarad pojedinih političara iz Sarajeva, ali ni dio lažne strategije političara iz Republike Srpske. Ivanić lijepo "pakuje" sve ono što radi, ali očigledno je da je to sve protivno interesima Bošnjaka. Cijeli mandat se Ivanić trudio da pokaže da je veći Dodik od Dodika i ovo sada je klasično vrijeđanje pameti povratnika. Ne pristajemo na još jedno razvlačenje pameti i zasigurno nećemo ponoviti dva puta istu grešku", kazao je Čavka, prenosi Klix.ba.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 07:54