StoryEditor

Brkić nakon prometne nesreće pušten iz bolnice

Piše D  /  30.07.2021., 03:34h

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, koji je u četvrtak sudjelovao u prometnoj nesreći u središtu Zagreba, u petak je na Facebook profilu objavio da je nakon liječničkih pretraga otpušten iz bolnice,  da se osjeća dobro te se ispričao vozačici tramvaja i svim putnicima, vozačima i pješacima koji su imali neugodnosti, prenosi Hina.

"Poštovani prijatelji, kako bih otklonio sva moguća nagađanja i u ovom trenutku zbog nemogućnosti odgovaranja na sve vaše pozive i poruke, a i radi javnosti, odlučio sam se obratiti ovim putem. Kako su mediji već izvijestili, jučer sam na križanju Medulićeve ulice i Ilice doživio prometnu nezgodu, na sreću bez težih posljedica. Nakon obavljenih liječničkih pretraga otpušten sam jutros iz bolnice, nalazim se doma, jedino što se osjećam je ‘kao da me tramvaj udario‘", napisao je Brkić na Facebooku.

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Brkić se osjeća dobro te zahvaljuje "dragom Bogu što je sve prošlo bez težih posljedica."

Ispričavam se vozačici tramvaja br. 11 gospođi Marijani, svim putnicima u tramvaju, vozačima i pješacima u prometu koji su jučer imali neugodnosti na mjestu događaja. Zahvaljujem liječničkom osoblju, hrvatskoj policiji i drugim službama na brzoj intervenciji i pruženoj pomoći. Veliko ljudsko hvala svima od srca, istaknuo je Milijan Brkić.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 02:26