StoryEditor

Brekalo asistent u pobjedi Wolfsburga

Piše D  /  16.02.2019., 06:02h

Brekalo je proigrao Maximiliana Arnolda za vodeći gol "vukova" u 4. minuti. Preostala dva pogotka postigli su Weghorst (70-pen) i Robin Knoche (76), a Brekalo je igrao do 78. minute.

Hoffenheim je na domaćem terenu svladao Hannover sa 3-0 golovima Joelintona (4), Ishaka Belfodila (14) i Kerema Demirbayja (80).  Hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je igrao do 79. minute za Hoffenheim, nije se upisao u strijelce, ali je pružio vrlo dobru partiju. Odlično je proigravao svoje suigrače, a tri puta je ozbiljno zaprijetio. Njegove udarce u 12. i 74. minuti obranio je vratar gostiju, dok je u 67. minuti pokušao glavom, ali je bio neprecizan.

 Stuttgart je kod kuće izgubio od Leipziga sa 1-3, a hrvatski branič Borna Sosa dobio je skromnu minutažu u dresu domaćina, ušao je u igru tek u 86. minuti. Za Leipzig dvostruki strijelac bio je Poulsen (6, 74), a jedan pogodak dodao je Sabitzer (68).

Dan ranije Bayern, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, pobijedio je Augsburg sa 3-2, iako je dva puta gubio. Tako je Bayern smanjio zaostatak za vodećom Borussijom iz Dortmunda na dva boda.

Večeras Hertha dočekuje Werder, u nedjelju se sastaju Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach, te Bayer Leverkusen - Fortuna Dusseldorf, a u ponedjeljak vodeća Borussia Dortmund gostuje kod Nürnberga.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 01:58