StoryEditor

Brčko: Zbog pokušaja ubojstva policija traga za Pericom Janjićem

Piše D  /  29.07.2021., 21:08h

U nedjelju oko 9:30 sati u sportskoj kladionici u “EŠ” naselju u Brčkom izvršeno je kazneno djelo pokušaj ubojstva nad osobom s inicijalima A.R. (26) s područja Brčkog.

Policija Brčko distrikta BiH poduzela je veliki broj mjera i radnji, u kojima je prikupljen veći broj dokaza, kojima se u izravnu vezu s izvršenjem toga kaznenoga djela dovodi Perica Janjić (25) s područja Brčkog, koji se nakon izvršenja kaznenoga djela udaljio s lica mjesta u nepoznatom pravcu, prenosi Fena.

„Za Pericom Janjićem, rođen 1992. godine u Bijeljini, nastanjen u mjestu Stanovi, Brčko distrikt BiH, Policija Brčko distrikta je raspisala policijsku tjeralicu i aktivno postupa na traženju istog radi lišavanja slobode i njegove predaje Tužiteljstvu. S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate na njegovom pronalasku, Policija poziva građane da, ako posjeduju bilo kakve informacije o Perici Janjiću (osoba s fotografije), iste dostave Policiji Brčko distrikta na brojeve 122 i 049/233-200", navodi se u priopćenju Policije Brčko distrikta BiH.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 00:36