StoryEditor

Bivši mister turizma Dalmacije propucan kod Splita

Piše D  /  26.11.2017., 07:11h

Muškarac koji je jučer navečer propucan u Srinjinama kod Splita je 33-godišnji Mario Bečić, bivši mister turizma Dalmacije, piše Slobodna Dalmacija.

Bečić je upucan iz pištolja iz neposredne blizine nakon izlaska iz lokala. Mladić se nalazi na liječenju u KBC-u Split pod policijskom zaštitom.

Za počiniteljem pokušaja ubojstva se traga, a Bečić kaže da ne zna tko ga je izrešetao po nogama, no širi se priča da je riječ o 30-godišnjaku iz Splita s policijskim dosjeom.

24 sata pišu i da se proširila verzija priče po kojoj su Bečića propucali zbog fizičkog obračuna koji je inicirao dan ranije u Splitu - navodno je pretukao "krivu" osobu pa je ovo bilo ozbiljno upozorenje. Imao je i ozljede na glavi.

- Vidio sam nekog čovjeka u kapuljači koji trči cestom prema šumi. Odmah iza njega je bio čovjek na cesti, ležao je, a malo ispred parkirani crni BMW - rekao je jedan od očevidaca za 24 sata. - Mladić koji je ležao na cesti je bio u krvi, dao sam mu vode.

Propucan je po nogama, a kako je utoliko naišao jedan momak s mobitelom, nazvali smo Hitnu pomoć. Rekao je da ne zna tko je pucao na njega - dodao je očevidac.

Bečiću ovo inače nije prvo gostovanje na stranicama crne kronike. Između ostalog, na Božić 2009. prebio je Ridvana Kaqikua zvanog Bebek iz Tugara, koji je u siječnju 2010. godine i preminuo u splitskoj bolnici.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 18:34