StoryEditor

Barcina legenda dala ultimatum: Imate rok od tri dana ili idem

Piše D  /  06.12.2017., 04:12h

Naime, Javier Mascherano dao je Barceloni rok od tri dana da odluči želi li ga u klubu ili ne i pod kojim uvjetima, piše Mundo Deportivo.

Već pomalo i legendarni Argentinac bio je frustriran činjenicom da je u prvom dijelu sezone često ostao van sastava i bez minutaže i uplašio se kako bi ga to moglo koštati mjesta u prvih 11 Argentine na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Mascherano je u Barceloni dugih sedam godina i velik je dio uspjeha koji je iza njih, svoju je karijeru u Europi počeo u West Hamu, a etablirao se u Liverpoolu na poziciji zadnjeg veznog.

U Barceloni je često igrao i stopera, a upravo bi tu mogao dobiti svoju šansu s obzirom da se Barci ozlijedio Umtiti i to na duga dva mjeseca, ali Argentinac ne želi ni čuti za to i odlučan je u namjeri da ode.

Minutaža na Svjetskom prvenstvu koje će mu biti posljednje u karijeri mu je trenutno najvažnija stavki i traži od Barce da ga pusti u neku manju i slabiju ligu bez tolikog pritiska, gdje će moći igrati s konstantnom minutažom, prenosi Germanijak.hr.

Na stolu ima ponudu iz Kine, kako piše Mundo Deportivo, a Barci je rekao da želi rješenje ove sedmice i odluku hoće li imati minute ili odlazi iz kluba.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 01:31