Elma Kazagić, konačno, otišla s FTV-a !
Elma Kazagić, konačno, otišla s FTV-a !
Elma Kazaz

Kako DEPO Portal saznaje, FTV-ova drčna novinarka i urednica Elma Kazagić napustila je redakciju Federalne televizije, te prelazi na novo radno mjesto u Ured Saveza za bolju budućnost BiH

Nije poznato je li se Kazagić na ovaj potez odlučila zbog lošeg stanja na Federalnoj televiziji ili zbog bolje ponude koju je dobila iz vrha SBB-a. Neke informacije govore da će uskoro doći do kadrovskih promjena u vrhu ovog javnog servisa, a što geldateljstvo svakako očekuje. Jer FTV je godinama bio stranački servis, prvo u službi SDP-a, a u zadnje vrijeme u službi SDA.

Elma Kazagić u svibnju  je ranije obavljala funkcije urednice-producentice u redakciji Vijesti Federalne televizije, a bila je i urednica emisije 'Odgovorite ljudima', koja je često sličila na sve osim dijaloške emisije koju uređuje i vodi kompetentna i nepristrana novinarka. (R.I. Dnevnik.ba)

Objavljeno: 27.11.2012 - 16:22
Samo registrirani korisnici mogu komentirati sadržaj! Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Nepridržavanjem ovog pravila riskirate ZABRANU PRISTUPA portalu Dnevnik.ba! Komentari su djelo i mišljenje posjetitelja portala. Dnevnik.ba ne odgovara za njih, kao ni za nastale reakcije!