Znate li sve tajne oralnog seksa?
 Znate li sve tajne oralnog seksa?
Foto: Ilustracija

Mislite da znate baš sve trikove oralnog seksa? Razmislite još jednom! Evo kako koristiti jezik, usne, pa čak i zube na nekoliko novih načina Nemojte nas pogrešno shvatiti: muškarci obožavaju sve vrste oralnog seksa. Ako ste vi tamo dolje, on je na nebu. Ne želite li ga, ipak, upoznati s novima sferama užitka i dovesti ga do blaženstva daleko iznad onoga što se ikad usudio sanjati? To je potpuno izvedivo, ako iskoristite neki od savjeta koje nudi magazin Redbook koji će vas uputiti kako koristiti jezik, usne, pa čak i zube na načini koji nikada nije mogao zamislili. Dame, pripremite se za široki osmjeh na njegovom licu.

Održavajte povremeno kontakt očima
Vjerovali ili ne, muškarci mogu biti pomalo usamljeni gore. Pobrinite se stoga da povremeno bacite pogled prema njemu i zadržite kontakt očima. Neka vam zaiskri u očima i on će biti u sedmom nebu.

Pružite ruku pomoći
Usta samo mogu pokriti određeni dio terena (riječ je od jednostavnoj matematici: prosječni penis dug je 12 do 15 centimetara, a prosječna usta veličine su pet do sedam centimetara). Zato je najbolje da oralni seks uključuje i ručne aktivnosti, dakle kombinacija ruke i usana dat će sjajan rezultat.

Pripremite područje

Postoji mnogo razloga zašto oralni seks nije uvijek najpopularniji. Ali to ne znači da morate samo sjediti i trpjeti, jer postoji mnogo načina da zaobiđete ne pretjerano ukusne aspekte. Primjerice, priuštite mu oralni seks neposredno nakon tuširanja, ponudite da mu sami skratite stidne dlake i učinite sve da vi, a ne on, kontrolirate pokrete.

Koristite donju stranu jezika

Velika je vjerojatnost da već koristite svoj jezik na sve načine, no možda niste uzeli u obzir jednu stvar. Isprobajte, donju stranu jezika umjesto gornje. Meka, svilenkasta tekstura donje strane jezika učinit će čuda na njegovom superosjetljivom frenulumu koji se nalazi ispod glavića penisa.

Tehnika lizanja sladoleda

Vjerujemo da možete zamisliti kako to izgleda. Neka vaš jezik bude što više ravan (jer ćete tako obuhvatiti više područja), a zatim ga polako povlačite prekood baze do vrha. Uzmite dovoljno vremena..(tportal.hr/dnevnik.ba)

Objavljeno: 29.08.2012 - 10:11
Samo registrirani korisnici mogu komentirati sadržaj! Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Nepridržavanjem ovog pravila riskirate ZABRANU PRISTUPA portalu Dnevnik.ba! Komentari su djelo i mišljenje posjetitelja portala. Dnevnik.ba ne odgovara za njih, kao ni za nastale reakcije!