Djelatnici Doma zdravlja Orašje na Medicinijadi u Neumu

sportsko natjecanje

Djelatnici Doma zdravlja Orašje na Medicinijadi u Neumu

svibnja 19, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Organizaciju i  domaćinstvo Medicinijade, jubilarni deseti put, preuzeo je Neum, a predstavnici Orašja sudjeluju peti puta i već bilježe sjajne rezultate.

Djelatnici Doma zdravlja Orašje (liječnici, medicinske sestre i farmaceutkinje) sudjeluju na 17. Medicinijadi, sportskom susretu medicinskih djelatnika koji je jučer počeo u Neumu. Organizaciju i  domaćinstvo Medicinijade, jubilarni deseti put, preuzeo je Neum, a predstavnici Orašja sudjeluju peti puta i već bilježe sjajne rezultate, javlja Radio Orašje.

U konkurenciji 19 ekipa osvojili su prvo mjesto iz medicinske pomoći, dok su se u streljaštvu plasirali na drugo mjesto, i za sada u rukama imaju dva osvojena pehara. Osim sportskih natjecanja, ovi susreti imaju i zabavni karakter, a prilika je ovo i za razmjenu iskustava i informacija iz oblasti zdravlja. Dio medicinskog osoblja, odn. liječnici obiteljske medicine danas će na prigodan način obilježiti i Svjetski dan liječnika obiteljske medicine. Na ovaj se datum želi istaknuti značajan doprinos liječnika obiteljske medicine u pružanju zdravstvene zaštite stanovništvu, kao i njihova važnost i uloga u  cjelokupnom zdravstvenom sustavu.  Čestitke liječnicima za njihov dan i čestitke na do sada osvojenim nagradama.

Dnevnik.ba

Tagovi: