StoryEditor
VIDEO

Poslušajte kako hit Baby Lasange zvuči na hercegovački način: Linđo i ‘Rim tim tagi dim‘

Piše Desk  /  07.05.2024., 12:25h

Baby Lasagna će s pjesmom Rim Tim Tagi Dim predstaviti Hrvatsku i boriti se za ulazak u finale. Ako je vjerovati kladionicama, 28-godišnjem glazbeniku će to sigurno poći za rukom.

Jedna lijerica, jedna ideja, jedna  glazbena grupa i jedan sat pred dolazak svatova u salu.

Grupa Sunce i linđo u operaciji Rim Tim Tagi Dim 

Ovako zvuči kada Grupa Sunce spoji Neum i linđo s ovogodišnjim hrvatskim predstavnikom na Eurosongu i favoritom za prvo mjesto.

Baby Lasagna će s pjesmom Rim Tim Tagi Dim predstaviti Hrvatsku i boriti se za ulazak u finale. Ako je vjerovati kladionicama, 28-godišnjem glazbeniku će to sigurno poći za rukom. 

Prema trenutnom stanju kladionica, Baby Lasagna je na prvom mjestu za ulazak u finale. Osim Hrvatske, u finale bi se prema kladionicama trebali još plasirati Ukrajina, Litva, Irska, Finska, Luksemburg, Cipar, Portugal, Poljska i Srbija. U prvom polufinalu natjecat će se 15 država, dok će ih 10 proći dalje.

Osim što mu kladionice daju najveće šanse za prolazak u finale, Baby Lasagni ovih dana predviđaju i pobjedu.

Predviđaju mu pobjedu 

Hrvatski predstavnik ne skida se s vrha kladionica, koje mu trenutno daju čak 29 posto šanse za pobjedu. Na drugom mjestu je Švicarska (donedavni najveći favorit) sa 16 posto, a potom slijede Italija, Ukrajina i Irska. 

Baby Lasagna jučer je imao generalnu probu uoči polufinala Eurosonga, a snimke su preplavile društvene mreže.

Mnogi fanovi tvrde da je hrvatski predstavnik vokalno napredovao od Dore. Snimku njegovog nastupa na Twitteru je podijelio i najpoznatiji eurovizijski portal Wiwibloggs. 

"Ništa ne može zaustaviti Baby Lasagnu. Hrvatska je spremna ponijeti trofej kući", napisali su.

Dnevnik.ba

17. svibanj 2024 16:18