StoryEditor
eurosong

Nastup Baby Lasagne najgledaniji od svih

Piše desk  /  08.05.2024., 09:58h

U utorak je održana prva polufinalna večer Eurosonga, a hrvatski predstavnik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, plasirao se u finale koje je na rasporedu u subotu.

Samo nekoliko sati nakon završetka prve polufinalne večeri na Eurosongu nastup našeg Baby Lasagne najgledaniji je na YouTubeu. Dosad je prikupio više od 620 tisuća pregleda otkako je objavljen, a brojke iz minute u minutu samo rastu.

No, drugo mjesto po broju pregleda mnoge će iznenaditi. Naime, s 514 tisuća pregleda srebro zasad drže predstavnici Irske Bambie Thug, koji su nastupili s pjesmom ‘‘Doomsday Blue‘‘ i izazvali burne reakcije gledatelja.

Njihov koreografski nastup i kostimi mnoge su zastrašili, a zbog toga su ih dočekale brutalni komentari na društvenim mrežama. No, čini se da su neki nastup morali ponovno pogledati ili se i sami uvjeriti o čemu drugi govore.

Dvorana eksplodirala

Na trećem su mjestu, pomalo očekivano, Ukrajinke Alyona Alyona & Jerry Heil koji su se predstavile s pjesmom ‘‘Teresa & Maria‘‘, a dosad su prikupile 450 tisuća pregleda.

Prošla je u finale, a mnogi nastup nazivaju sotonističkim činom: ‘Trebaju malo svete vode‘

Dvorana u Malmöu eksplodirala je tijekom hita "Rim Tim Tagi Dim" te su svi znali riječi pjesme od početka do kraja, ali i korake koreografije koja je u kratkom vremenu postala viralna. 

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 22:13